КЪРТАЧИТЕ ВЪВ ВАРНА 0898 399 733

ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ ВАРНА 0898 399 733

 • Кърти бетон Варна: 80 - 240лв/куб.
 • Къртене на бомбоубежище от стоманобетон до 60 сантиметра дебелина: 240лв/куб.
 • Къртене на фундаменти от стоманобетон до 40 сантиметра дебелина: 220лв/куб.
 • Къртене на бетонни стени в ЕПК (едро площен кофраж): 200лв/куб.
 • Къртене на отвор в носеща конструкция от стоманобетон до 25 сантиметра дебелина: 180лв/куб.
 • Къртене на бетон в панелно жилище: 160лв/куб.
 • Къртене на подложен бетон до 20 сантиметра дебелина: 140лв/куб.
 • Къртене на бетонна плоча до 18 сантиметра дебелина: 120лв/куб.
 • Къртене на стоманобетонна плоча до 12 сантиметра дебелина: 100лв/куб.
 • Къртене на стоманобетонна конструкция под 12 сантиметра дебелина: 80лв/куб.
 • Къртене на бетонни преградни стени до 7 сантиметра дебелина: 12лв/кв.
 • Минимална цена  за къртене на бетон Варна примерно за дупка ф110 до 1 м2: 60лв.
 • Всички цени се коментират според количествата.

Примерни цени:

Баня с размери до 20 кв/м 195,00 лв.

В цената е включено къртене на фаянс и теракота, демонтаж на тоалетна, мивка и сифон. Събиране на отпадъка в наши чували, изнасяне и натоварване на камион или микробус, зависи от количеството на боклука. извозване до сметище Варна с включена такса смет,  Всички услуги се изпълняват общо за около 3-4 часа.

Подпрозоречно пространство 165,00 лв/бр

В цената за къртене на подпрозоречно пространство от бетон е включен целият пакет услуги кърти, чисти, извозва. демонтаж на прозорец, врата и касите към тях. събираме отпадъка в наши чували, изнасяме и товарим на превозно средство, с което извозваме до специализирано депо. Услугите се изпълняват за около 1,5-2 часа.

Отвор за врата в бетон до 2 кв/м 190,00 лв.

В цената са включени услугите къртене, изрязване на арматурата, почистване и извозване. Къртенето става с професионални електрически къртачи, отворът се оформя по желание на клиента. Събира се отпадъкът в чували и се извозва на сметище с подсигурени такси смет. Времето за изълнение на всички услуги е 2 часа.

Отвор за врата в тухла до 2 кв/м – 135,00 лв.

В цената са включени услугите, къртене почистване и извозване на отпадъците до специализирано депо във Варна с подсигурени такси смет. Отпадъкът се събира в здрави чували и се изнася до транспортното средство, Време за изпълнение на целия пакет услуги е 1 час.

Замазка и фаянс в кухня от 140,00 до 190,00 лв.

Цени за къртене на замазка в кухня се определят според дебелината, Пакета услуги включва къртене на замазка, фаянс, демонтиране на кухненски шкаф (мивка). В цената влиза и събиране на отпадъци в наши чували, изнасяне и натоварване на камион с извозване до сметище и подсигурени такси смет. Време за изпълнение, демонтиране на кухненски шкафове, къртене на замазка, фаянсови плочки и извозване - 3 часа.

Комин в кухня от бетон 1 бр. 190,00 лв. Тухла – 140,00 лв.

Къртене на бетонен комин в кухня става от професионално екипирани къртачи и общи работници. В цената са включени къртене на бетон, почистване и извозване на отпадъците с подсигурени такси на сметището. услугите за кърти, чисти, извозва стават за 3 часа.

Остъкление на балкон и рязане на винкели

- до 3-ти етаж 10,00 лв/кв.м - от 3-ти етаж до 10-ти 15,00 лв/кв.м - от 10-ти етаж нагоре 30,00 лв./кв.м
Цените за демонтиране на остъкление и рязане на винкели се определят според височината на етажа. В цената са включени всички средства за професионално и безопасно премахване на стъклата. Района се отцепва с лента и човек който да наблюдава за преминаващи хора. След демонтажа се събират отпадъците, и се извозват на сметище. Време за общо изпълнение - 3 часа.

Демонтаж метална каса на врата 1 бр. – 35,00 лв.

демонтаж на метални каси като в цената за брой се включва къртене, рязане, събиране на отпадъците В цената не влиза извозване. Ако се налага такова, се заплаща курс на малък камион - 50 лв. Времето на изпълнение за 1 бр. е 20 мин.

демонтаж дървена каса на врата 1 бр. – 15,00 лв.

В цената се включва къртене и демонтиране. В цената не влиза извозване. Ако се налага такова, се заплаща курс на малък камион - 50 лв. Времето за изпълнение е 5-10 мин. за бр.

Всички цени се коментират според количествата (минимум/максимум)

 • Кърти бетон Варна
 • Къртене на бетон във Варна
 • Къртачи за къртене на бетон Варна
 • Фирма за къртене на бетон и камък Варна
 • Кърти чисти извозва бетон, тухла, фаянс Варна
 • Извозва строителни отпадъци Варна
 • Чисти извозва битови отпадъци Варна
 • Пробива дупки Варна
 • Събаря стени от тухла и бетон Варна
 • Къртене бетон в панелно жилище Варна
 • Кърти железобетони колони Варна
 • Къртене на бетонни плочи Варна
 • Къртене на бетонни фундаменти Варна
 • Събаряне на бетонни и тухлени постройки Варна
 • Изнасяне и извозване на боклуци от ремонт Варна
Събарят остъклени балкони във Варна
ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ ВАРНА 0988 36 20 20
Остъклените тераси и козирка на седем апартамента на кооперация на ул. „Бреза“ 8-а във Варна ще бъдат съборени от Регионалната дирекция за национален строителен контрол (РДНСК). „Получихме предупредителни писма преди ден. Нашите тераси ли са най-важните незаконни обекти във Варна“, питаха вчера потърпевшите. Те решили да остъклят балконите, тъй като в стаите тръгнали течове.
„Извикахме комисия от район „Приморски“, която проучи откъде идва проблемът. След огледа специалистите ни посъветваха да направим остъкление, за да изолираме помещенията“, разказа Тодор Генков. Хората провели общо събрание на кооперацията, което дало съгласие за ремонта.
При опит да узаконят новите балкони обаче, станало ясно, че сградата липсва в кадастъра. „Тогава от РДНСК ни посъветваха да си съборим остъклението, след това да получим разрешение и отново да остъклим балконите“, обясни Тодор Генков. Хората допълниха, че конкретно оплакване срещу балконите им няма – строителната дирекция се самосезирала след сигнал, че в кооперацията липсва гръмоотвод. Потърпевшите са потърсили помощ и от местната структура на ВМРО. Като контрареакция войводите обявиха, че до дни ще подадат сигнал в РДНСК за над 100 незаконни обекта в ромската махала „Максуда“.
„Нека законът се прилага с еднаква сила за всички“, заяви лидерът им Костадин Костадинов. Това не е първият случай, в който РДНСК във Варна иска да събаря незаконно остъклени тераси. Преди година Мария Манчева от кв. „Владиславово“ се размина на косъм от наказателната акция, но заради големия шум в медиите, терасата й остана непокътната.
Събаряне на къщи в Гъбената махала във Варна
ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ ВАРНА 0988 36 20 20
Първите 20 заповеди за доброволно събаряне на къщи в „Гъбената махала“ са раздадени днес до обяд. Това научи Moreto.net от профила във Фейсбук на районния кмет Неделчо Михайлов. От него става ясно, че до края на седмицата ще бъдат връчени още 25 заповеди. Предстои 14 – дневен срок за обжалване.
Европейската правозащитна организация прави кръгла маса по въпроса. На нея е поканен да присъства и Михайлов, споделя самият той в поста си. Още преди десетина дни районният кмет напомни, че съдбата на ромските бараки е ясна и те ще бъдат сринати със земята. Незаконните си жилища ще трябва да напуснат около 90 семейства. Ако те не пожелаят сами да премахнат постройките в предоставения им срок, администрацията ще окомплектова всички необходими документи. Те ще бъдат депозирани в общината и със заповед на кмета къщите ще бъдат принудително съборени. Акцията във „Владиславово“ за незаконни постройки в циганската махала започна в началото на ноември миналата година. Проверките на документите за законността на сградите започнаха от 4-ти микрорайон, който е по-известен като „Гъбената махала”. Там от години се самонастаняват роми-пришълци от близкото село Каменар. От обитателите бе изискано да удостоверят с документи законността на сградите. Към днешна дата всички, които не са предоставили нужните доказателства, вече са се сдобили или очакват заповед за доброволно събаряне на постройките им.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg